Samtalscoach

Samtalscoach

 

Certifierad Coach

Sedan den 9/2 är jag numera klar med min coachutbildning så nu är jag certifierad coach. Och det har varit en så härlig och utvecklande ”resa”. 

Framförallt så var jag inte beredd på vilken känsla det gav att jag kunde hjälpa människor med så ”enkla” medel. Att få se förändringen hos klienten är helt fantastisk!

Vilken skillnad det gör att få struktur på tankarna som vi alla i olika perioder har snurrande i hjärnan. Genom samtal och  övningar blir det som kan känns helt oöverstigligt helt plötsligt hanterbart. Även om det kan ta olika lång tid att hantera. 

Jag ser verkligen fram emot att få chansen att kunna hjälpa fler till insikter och lösningar. 

Som ett starterbjudande kommer jag köra med reducerat pris till de 10 första kunderna! Så de första som bokar in sig kommer att få ett pris på 500:- per timme istället för det ordinarie priset som ligger på 800:-/timme. 

Man kan välja att boka in sig på ett ”paket” på ett antal tillfällen och då kommer de tillfällena som bokas i startpaketet ligga på samma pris som starterbjudandet. 

Funderar du över om du vill/behöver gå till en coach? Det är bara du som kan avgöra det. Men har du funderingar som du känner att du inte riktigt kommer tillrätta med så varför inte prova? Och det behöver inte vara stora bekymmer det kan röra träning, städning eller riktigt stort som relation mm. Allt litet kan kännas stort och tvärtom beroende på hur det får oss att må!

Jag är ny som coach men har jobbat länge med problemhundar och dess ägare så jag har stor erfarenhet av människor. 

Min mottagning har jag hemma i Lassehaga i ett nybyggt mottagningsrum. Men jag tar även emot mina problemhundskonsultationer i samma  rum så om man har en allergi så säg till så får vi ta samtalen någon annanstans. 

Välkomna att höra av er för att boka en tid eller att bara ställa lite frågor om huruvida det är något för er. 

Antingen kan ni höra av er via kontakt här på hemsidan eller ringa mig på 070-4967586 men jag jobbar vissa nätter så ibland svarar jag inte då jag sover efter nattjobb, då är det bara att lämna ett meddelande eller att ringa tillbaka. 

Alternativt så mailar ni på piashundkommunikation@hotmail.com

Välkomna!

 

fall-autumn-red-season
pexels-photo-302804

Coachingen är alltså inte hundrelaterad utan kan gälla precis det du känner att du vill eller behöver förändra i ditt liv. Det kan röra arbete, stress, relationer, personlig utveckling mm. Eller känner du att du inte vet var du skall börja så startar vi där.

Coaching är ”hjälp till självhjälp” via samtal.

 

Kontakt Adress & telefon

Lassehaga 106, Lysekil 45391.
070 496 75 86
piashundkommunikation@hotmail.com
OrgNr 6702085082 Bankgiro 5796-7473